LIV – Den fantastiske historien om evolusjon

Pris: 
kr 249,-
Utgivelsesår: 
2020
Innbinding: 
Innbundet
Sidetall: 
47
ISBN: 
9788274888227
Språk: 
Originaltittel: 
Liv. Den fantastiske historie om evolution
Originalspråk: 
Oversetter: 
Erik Ringen

 

Hvor kommer livet fra?
Hvem var de første menneskene på Jorda?

Bli med på en reise gjennom milliarder av år. Opplev hvordan universet begynte, hvordan Jorda ble til og hvordan livet utviklet seg fra encellede organismer til kjempestore dyr. Se dinosaurene dø ut, og møt fortidselefanter og kjempedovendyr. Følg menneskets utvikling fra små aper til deg og meg, og se hvordan alt liv henger sammen.

LIV – Den fantastiske historien om evolusjon, med det nyeste innen naturvitenskap om hvordan livet oppsto, og med flotte illustrasjoner i farger.

 


Jakob Brodersen (f. 1976) er utdannet journalist og jobber som frilanser med særlig interesse for forskningsjournalistikk. Han debuterte som skjønnlitterær forfatter i 2015 og har siden da skrevet flere romaner. Jakob bor i Viborg, Danmark med kone og tre barn. Pernille Engsig Eskildsen (f. 1973) er utdannet journalist og jobebr med tekst og PR. Hun er opptatt av viten , verden og formidling til barn og voksne. Pernille bor i Viborg, Danmark sammen med mann og to barn. Liv er hennes første bok.

Camilla Wichmann (f. 1975) er utdannet ved Danmarks Designskole og har siden tegnet hovedsakelig bildebøker og illustrasjoner til magasiner og presse. Tegningene hennes minner om de gamle undervisningsillustrasjoner. Hennes tegninger er en form for faglig budskap med en poetisk vri. Kamilla bor i København, Danmark med sine to barn.