Leiris vekker begeistring hos leserne!

Antoine Leiris' Hatet mitt får dere ikke får for tiden mye oppmerksomhet fra lesere! Flere bloggere er svært begeistrede, og stadig kommer det nye, vakre bilder av boka på Instagram. Vi vil gjerne få dele noen utdrag med dere! Leiris skriver om sitt tap av sin kone, og mor til sin sønn, under terrorangrepet på Bataclan 13. november 2015 - og hvordan det er mulig å leve videre. 

Beathes bokhjerte

"Det er utrolig gripende lesing når denne mannen som er totalt knust skal både trøste seg selv og sønnen, og ikke minst fortelle denne lille gutten at mamma ikke kunne komme hjem igjen. Samtidig er han opptatt av at de skal ha en mest mulig normal hverdag, gjøre de tingene som de hadde pleid å gjøre når de var tre. Han skal plutselig måtte takle de tingene han hadde overlatt til henne,ting som han følte han ikke fikk til eller som han syntes hun gjorde best, dette var ting som hadde med lille Melvil å gjøre."

Les hele Beathes omtale her

Rose-Maries litteratur- og filmblogg

"Uansett hvor nært vi kommer disse to menneskene i deres sorg, blir det aldri "kleint" eller "too much". Heller ikke klisjéfylt eller tårepersete, for å ha presisert det! Som den skriveføre journalisten Leiris utvilsomt er, behersker han nemlig evnen til å balansere det hele, slik at vi kanskje mest av alt kjenner på underteksten, det som ikke sies direkte, men som til gangs kan føles ... dersom man er mottakelig."

Les hele Rose-Maries omtale her

Bentebing's weblog

"Det er en personlig historie, men den er ikke privat. Mange som har mistet noen av sine nære og kjære kan sikkert kjenne seg igjen i sorgen, tomheten og fortvilelsen som er rikelig til stede her. Det er en bok som er trist, men likevel vel verd å lese."

Les hele Bentes omtale her

Ønsker du å lese mer om boka eller kjøpe den kan du gjøre det her.