Sommerens uventede bestselger

Den har blitt beskrevet som både Perfekt og en Perle; denne uken debuterer "En sommer med Montaigne" på bestselgerlisten.

Etter ti uker i salg er altså Antoine Compagnons «En sommer med Montaigne» å finne på 5. plass Bokhandlerforeningens bestselgerliste. Den lille gule boken troner også på 1. plass på bestselgerlistene til både Tanum og Norli. 

Boken har fått strålende anmeldelser i  Vårt Land og Dagbladet, med terningkast 5 – Fredrik Wandrup skriver blant annet: «Jeg vil påstå at man ikke kan unngå å bli aldri så lite klokere av å lese denne boka. Den får deg til å tenke. Og det gjør ikke en gang vondt.» Gjennom ­førti korte kapitler inviteres leseren til en vand­ring gjennon Montaignes mangesidige og motsetnings­fylte tankeverden; på en lett og uanstrengt måte presenteres her Montaignes refleksjoner omkring mennesket, livet og ­døden, krig og fred, vennskap og kjærlighet. En utmerket liten sommerbok som får leseren til å trekke på smilebåndet samtidig som den fører tankene inn på livets store spørsmål.

KJØP BOKEN HER!